Is een online webshop met de nieuwste mode accessoires & lifestyle producten voor zowel dames als heren.

Voorwaarden:

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen 4D&B en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. 4D&B heeft te allen tijden recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en Prijswijzigingen

Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw dit geldt alleen voor particulieren. 4D&B heeft te allen tijden het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Gegevens

Uw gegevens worden alleen gebruikt om u op de hoogte te houden van uw bestelling en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Verzenden & Retourzenden:

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling verwerkt. Wij streven er naar om uw bestelling tussen de 3 a 4 werkdagen te leveren. De dag na betaling telt als werkdag 1. Levering van producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website staan als uitverkocht. Stel dat uw bestelling langer duurt dan verwacht dan berichten we u.

Retourzenden:

U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij het contactformulier (Contact) volledig in te vullen, Na een bevestiging van 4D&B stuurt u het product met een kopie van uw factuur terug naar 4D&B. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort.

De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Via postnl kost een brievenbuspakje €3,80. Voor een pakketje van 0-10 kg zijn de kosten €6,50.

Garantie:

Op de producten van 4D&B zit 4 weken garantie vanaf de aankoopdatum. Bij klachten kunt u binnen 4 weken na aankoop van uw product contact met ons op nemen.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze producten.

Wij versturen uw bestelling met normale pakket en brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig door ons gecontroleerd, verpakt en verzonden. Mocht uw bestelling toch beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen. info@4denb.nl